Bogdan upoznao Amere sa "davljenjem": Odnos oca i sina u Srbiji

Bogdan Bogdanović upoznao je američke medije sa njegovim čuvenim "incidentom" sa bivšim trenerom Partizana Duškom Vujoševićem koji ga je uhvatio za vrat.

Izvor: AK

Utorak, 06.02.2018.

10:16

Bogdan upoznao Amere sa
Foto: StarSport

Amerikance je zanimalo šta Bogdanović misli o sukobima igrača na parketu i izbacivanju od strane sudija, istakavši da su ga tokom karijere sa terena udaljavali samo treneri.

"Učestvovao sam možda samo jednom u timskoj tuči. Sam nisam nikad. Trener me jednom izbacio. U Partizanu sa trenerom Vujoševićem. Možete naći na Ju-tjubu pod nazivom "Trener davi Bogdanovića". To je u Srbiji nešto poput odnosa oca i sina. I jednom pre toga, ali nikad sudije, samo treneri", rekao je Bogdanović uz dosta smejanja.

Srpski reprezentativac je bio junak pobede Kingsa nad Čikago Bulsima trojkom preko dvojice čuvara za ključu prednost 99:96 u pobedi 104:98.

"Ne mogu reći da sam radio na tom šutu, ali volim da svaki trening završim sa nekim "ludim" šutem, možda je došlo iz toga. Video sam da je bilo dve, tri sekunde pre kraja. Ti šutevi su najlakši jer ne možeš da uradiš ništa drugo osim šuta. Sve je u tome kako ćeš to da izvedeš", istakao je bek Kingsa.

Tokom meča ga je posebno iznenadila publika, koja je sa oduševljenjem reagovala na neka zakucavanja i seriju koševa protivnika u prvom periodu koji su Kingsi izgubili 28:9.

"Iznenadio sam se kad su počeli da se oduševljavaju. U mojoj zemlji bi vikali na njih, svašta nešto, ne bi se osećali baš najbolje posle. Moramo ih naučiti kako bolje da nas bodre. Ali znam da je ovde sve šou, da je cilj da sve izgleda dobro. Mnogo je novih stvari koje ću videti", dodao je Bogdanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

134 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: