Adetokumbo ponovo izvrnuo zglob: Pomislio sam koliko je loše

Košarkaš Milvoki Baksa Janis Adetokumbo povredio se u duelu protiv Bruklina protekle noći u NBA ligi.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.02.2018.

14:15

Adetokumbo ponovo izvrnuo zglob: Pomislio sam koliko je loše
Foto/YSS

Baksi su savladali Netse sa 109:94, ali je duel obeležila neugodna povreda grčkog reprezentativca.

U poslednjoj četvrtini Adetokumbo je iskrenuo zglob desne noge posle duel s Demarom Kerolom zbog čega je morao da napusti parket.

"Odmah sam osetio bol, a potom pomislio koliko je loše. To je bilo drugi put da sam izvrnuo isti članak u poslednjih pet utakmica.Da je utakmica bila neizvesna, vratio bih se na teren iako je bolelo. Boriću se kad god sam potreban timu. Nadam se da ću biti spreman za utakmicu protiv Niksa", rekao je Janis.

Baksi u utorak igraju meč protiv Niksa, a još nije poznato da li će Grk biti spreman za taj duel. Odmah sam osetio bol, a potom pomislio koliko je loše. To je bilo drugi put da sam izvrnuo isti članak u poslednjih pet utakmica.Da je utakmica bila neizvesna, vratio bih se na teren iako je bolelo. Boriću se kad god sam potreban timu. Nadam se da ću biti spreman za utakmicu protiv Niksa", rekao je Janis.

Baksi u utorak igraju meč protiv Niksa, a još nije poznato da li će Grk biti spreman za taj duel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: