Šek: Jokić može sve; Barkli: On je najpotcenjeniji igrač u NBA

Šekil O'Nil, Čarls Barkli, Keni Smit i Erni Džonson već godinama sarađaju na američkoj televiziji TNT gde imaju svoj šou i gde komentarišu NBA ligu.

Izvor: PT

Nedelja, 04.02.2018.

16:21

Šek: Jokić može sve; Barkli: On je najpotcenjeniji igrač u NBA
Getty Images

Na poluvremenu utakmice između Oklahome i Nju Orelansa, Džonson je pitao O'Nila i Barklija da prokometarišu Jokićevu igru protiv Tandera.

Srpski igrač odigrao je možda i najbolji meč ove sezone protiv ekipe Bilija Donovana pre tri dana, kada je meč završio sa 29 poena, 14 asistencija i 13 skokova.

"Obojica (Barkli i Šek) volimo Jokića. On je centar koji može sve da uradi – doda, šutne... Veoma je pametan igrač. Pogledajte ovde mogao je da šutne, ali je on loptu spustio na pod", kometarisao je O'Nil Jokićevu igru protiv Tandera.

Leganda NBA lige potom je istakla ono u čemu je srpski igrač najbolji. "Ovo je ono što radi najbolje – ima sjajan pregled igre. On je odličan asistent za visokog igrača... Jokić može sve da uradi", kazao je Šek.

U raspravu se uključio i Barkli, koji je Jokića stavio na njegovu listu igrača koji bi trebalo da učestvuju na Ol-staru.

"Mislim da je on verovatno najpotcenjiniji igrač u NBA ligi. Bio je na mojoj listi (Ol-star timu) zato što igraju dobro. Imaju gomilu dobrih igrača, Majk Maloun radi odličan posao... Imaju dobar tim, samo su u lošoj situaciji jer nisu bolji od top 3 ili četiri tima", istakao je Barkli.

Ovakve reči velikana ove igre sigurno znače, a da je neizostavan igrač Denvera videlo se u velikoj pobedi nad Golden Stejtom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: