Klipersi rutinski, Teo solidan, Bobi bez debija

Los Anđeles Klipersi rutinski su savladali Čikago Bulse u Stejpls Centru – 113:103

Izvor:

Subota, 03.02.2018.

23:55

Klipersi rutinski, Teo solidan, Bobi bez debija
Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić pružio je solidnu partiju, pošto je za 23 minuta na parketu zabeležio osam poena (1/2 za dva, 2/5 za tri), po pet skokova i asistencija, kao i jednu ukradenu loptu.

S druge strane, Boban Marjanović, jedan od tri igrača koji je pre nekoliko dana stigao u Kaliforniju, u trejdu sa Detroit Pistonsima za Blejka Grifina, nije dobio šansu od Doka Riversa da debituje.

Publici u Los Anđelesu na sjajan način se predstavio novajlija Tobajas Heris sa 24 poena (7/13 za dva, 3/6 za tri), četiri uhvaćene lopte i dve asistencije, dok je isti košgetersi učinak imao i Danilo Galinari, uz devet skokova. Još jedan meč odigrao je i Lu Vilijams sa 21 poenom, Montrezl Herel istakao se sa 14 poena i sedam skokova, dok je Diandre Džordan imao čak 16 uhvaćenih lopti, ali i samo tri poena.

U poraženom timu najbolji je bio Zek Lavin sa 21 poenom (3/12 za dva 3/6 za tri), devet skokova i četiri asistencije, a najbolje ga je pratio Pol Cipser sa 16 poena i pet uhvaćenih lopti.

Robin Lopes imao je 15 poena i osam skokova, Džerijan Grent poen i dva skoka manje, a rezervista Bobi Portis upisao je dabl-dabl sa 10 poena i 13 uhvaćenih lopti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: