"Da je plej-of sledeće nedelje, počistili bi nas"

Zvezda Klivlend Kavalirsa Lebron Džejms sumnja u trenutne domete ekipe koju predvodi.

Izvor: MLJ

Nedelja, 21.01.2018.

15:45

Getty images

Kavalirsi su u noći između subote i nedelje poraženi sa 148:124 od Oklahoma Siti Tandera i to je bio jedan od najtežih poraza Kavsa u istoriji (regularni deo meča). Toliko poena im je ubacila još Filadelfija 1972. godine.

Posle utakmice Džejms se suočio sa pitanjem o izgledima Kavalirsa pred ovogodišnji plej-of u kome će se tim iz Ohaja izvesno naći. Razlog za zabrinutost je deset poraza od 14 poslednjih utakmica.

Osim toga, Džejmsova "družina" je svaki put "oduvana" sa terena u porazima većim od 20 razlike.

"Plej-of? Ne smemo ni da razmišljamo o tome sada, ne usled onoga kako igramo trenutno. Lagano bi nas izbacili na startu plej-ofa da to počinje sledećeg vikenda. Još uvek nisam počeo ni da razmišljam o tome", rekao je Džejms posle utakmice.

On dodaje da nikada za skoro deceniju i po profesionalne karijere nije primio 148 poena.

"Nikada nisam primio 148 poena, čak ni u video igricama. Dobili su sve što su hteli, unutra, spolja. Kretali su loptu i to je bio težak, težak poraz za nas", naglasio je "Kralj" koji je za Kavalirse ubacio samo 18 poena uz sedam skokova i tri asistencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: