Udariš na Belog, sledi kazna – Aflalo suspendovan

Košarkaš Orlando Medžika Aron Aflalo suspendovan je dve utakmice zbog sukoba sa Nemanjom Bjelicom na utakmici između Orlanda i Minesote.

Izvor: MLJ

Četvrtak, 18.01.2018.

23:35

Udariš na Belog, sledi kazna – Aflalo suspendovan
Foto: Tanjug/AP Photo/John Raoux

Aflalo je ušao u "klinč" sa srpskim igračem u drugoj četvrtini utakmice, pokušao je da udari Bjelicu, a Srbin ga je uhvatio oko vrata u "kragnu".

Incidentu je prethodio jedan duel dvojice igrača koji se završio verbalnim okršajem.

Oba igrača su isključena, a još uvek nije poznato da li neka sankcija čeka i srpskog igrača. Njih dvojica su kasnije "spustila" loptu - Aflalo je rekao da se takve stvari u žaru borbe dešavaju na NBA parketima, a Srbin da je morao da se brani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: