Slovenac ispred Lebrona, Dragić najbolji na Istoku

Slovenački košarkaš i igrač Majami Hita Goran Dragić proglašen je najboljim igračem istočne konferencije NBA u protekloj nedelji.

Izvor: MLJ

Utorak, 16.01.2018.

17:50

Slovenac ispred Lebrona, Dragić najbolji na Istoku
Getty Images

On je najbolji u 13. nedelji u ligi od osmog do 14. januara. To mu nije prvi put da je osvojio ovo priznanje i makar privremeno bio ispred Lebrona Džejmsa i ostalih zvezda sa te strane SAD.

Dragić je ekipu vodio do 3-0 u prošloj nedelji u kojoj je imao 23 poena, šest skokova, pet asistencija i jednu ukradenu loptu u proseku.

Protiv Toronta je ubacio 24 poena i imao 12 skokova u gostima i naneo Reptorsima tek drugi poraz ove sezone kod kuće 90:89.

Ovo je Dragiću drugi put samo ove sezone da dobija priznanje igrača nedelje, jer je prethodno bio najbolji i 27. novembra.

Prvi je i igrač Majami Hita od Lebrona Džejmsa koji je ovo priznanje osvojio više puta u toku sezone, a jedan je od četvorice koji su više puta bili najbolji u prethodna dva i po meseca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: