VIDEO: Beli "prelomio" meč, Taunsova sjajna reakcija

Nemanja Bjelica, košarkaš Minesote, posle dugo vremena odigrao je zapaženu partiju u pobedi Timbervulvsa nad Njujork Niksima.

Izvor: B92

Subota, 13.01.2018.

15:38

VIDEO: Beli
YTSS

Beli je na početku sezone uz Džamala Kroforda bio najvažniji igrač koji ulazi sa klupe, međutim povreda stopala odvojila ga je van terena i izbacila iz ritma.

Utakmica sa Njujork Niksima pokazuje da se Bjelica vraća u tu prepoznatljivu formu jer je bio jedan od najvažnijih igrača zašto je Minesota trijumfovala.

Iako kada pogledate u statistiku i vidite učinak od deset poena za 11 minuta, biće vam drago što je naš košarkaš bio dvocifren, ali opet nećete imati utisak da je imao veliki uticaj na igru.

Upravo se tu dolazi do greške, jer je Bjelica postigao dva poena u prvom poluvremenu, a ostalih osam u poslednjoj četvrtini.

Prilikom rezultata 87:86 za Minesotu Bjelica je pogodio prvu trojku za 90:86. Tauns mu je sjajno asistirao za 94:88, da bi opet ista kombinacija odvela Vulvse na +11.

Tauns je uručio loptu u ruke Bjelici i pre nego što je ovaj pogodio šut Tauns se radovao kao da je već ušla, naravno lopta je prošla kroz obruč i Vulvsi su otišli na 11, 100:89.

Do kraja meča prednost je rasla i na +18, a posle 48 minuta igre Minesota je slavila sa 118:108. Poeni Bjelice bili su jedni od najvažnijih za miran trijumf ekipe Toma Tibodoa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: