"Iskreno, Miloševa povreda ne izgleda dobro"

Dok Rivers, trener Los Anđeles Klipersa, nije optimista kada je u pitanju povreda stopala Miloša Teodosića.

Izvor: B92

Petak, 05.01.2018.

11:23

Photo by Rob Carr/Getty Images

Srpski reprezentativac doživeo je novu povredu stopala, ovoga puta u meču njegovih Klipersa sa Oklahomom.

Tanderi su taj duel dobili rezultatom 127:117, a Teodosić je na parketu proveo samo devet minuta jer je osetio nelagodnost u levom stopalu.

On se nije vraćao na teren u drugom poluvremenu, a za devet minuta koliko je igrao, postigao je 2 poena i imao 4 asistencije.

"Pratićemo Teodosićevu situaciju iz dana u dan jer takva je priroda povrede. Ali, da budem iskren, ne izgleda dobro", rekao je Rivers.

Kapiten našeg nacionalnog tima zbog iste povrede propustio 22 utakmice u aktuelnoj sezoni, dok je umesto njega u nastavku utakmice sa Tanderima igrao Džaun Evans.

Ekipa iz ‘grada anđela’, kojoj je je ovo prvi neuspeh posle četiri trijumfa, trenutno zauzima devetu poziciju na Zapadu sa 17 pobeda i 20 poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: