Manu zbunio sve u Gardenu, pa i Popa (VIDEO)

Neverovatna scena dogodila se na meču između San Antonija i Njujorka – niko nije video koš.

Izvor: AK

Sreda, 03.01.2018.

12:30

Manu zbunio sve u Gardenu, pa i Popa (VIDEO)
Foto: Getty images

Manu Đinobili je pokušao da proigra Lamarkusa Oldridža u reketu, ali je loptu bacio suviše snažno.

Međutim, ona je prošla kroz obruč, ali tako da nije ni dotakla mrežicu, pa niko osim Argentinca nije primetio da je bio koš.

Igrači Niksa su je pokupili i krenuli u svoju akciju, dok je Đinobili urlao na sudije da pokažu pogodak i nov napad za protivnika.

Međutim, oni su ga zbunjeno gledali, kao i većina igrača i saigrača, pa čak i trener Sparsa Greg Popović, koji je stigao na peto mesto večne liste trenera po broju pobeda u NBA ligi sa 1.176.

"Nisam, iskreno nisam. Svi su počeli da me guraju i govore da je lopta ušla. Ja sam rekao: "Da, ušla je!" Pravio sam se da znam šta se dešava", rekao je posle utakmice legendarni Pop.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: