Lebron "isprozivao" Nurkića zbog simuliranja

Pobeda Klivlend Kavalirsa nad Portland Trejlblejzersima ostala je u senci debija Ajzee Tomasa, ali i sukoba Lebrona Džejmsa i Jusufa Nurkića.

Izvor: B92 SAD
Podeli
Foto: Getty images
Foto: Getty images

Povezane vesti:
* Teodosić 13-5-6,Bogdan solidan u porazu Kingsa
* Fantastičan debi Ajzee za Kavse, 34 poena Bukera

Lebron je žestoko reagovao nakon jednog duela sa centrom Blejzersa u kojem je "Bosanska zver" završila na parketu, posle kontakta sa Džejmsom prilikom njegovog prodora na koš.

Nakon što je Nurkiću ukazana medicinska pomoć na klupi, Lebron je imao šta da mu kaže, a sudeći prema njegovoj mimici, nije se izvinjavao.

S druge strane, Nurkić se nije uplašio "Kralja", već mu je prilično samouvereno odgovarao. Kakve reči su razmenili, za sada nije poznato.

Lebron i Nurkić nisu prvi put ušli u verbalni duel. Pre godinu i po imali su zanimljiv okršaj dok je Bosanac bio centar Denvera.

Tada je Nurkić na sjajan način blokirao Džejmsa, koga je to "zabolelo", pa je jedva dočekao da ga "isproziva" nakon što je uspeo da poentira direktno preko njega.

Nurkić voli da "provocira" najveće zvezde, naravno sve u sportskim okvirima, pa je u januaru 2015. "čačkao" i Kobija Brajanta nakon što ga je zaustavio sjajnom odbranom na liniji za tri poena.

NBA

strana 1 od 39 idi na stranu