Veliki preokret Baksa, Bobi bez minuta, Bjelica bez poena

Košarkaši Orlanda savladali su Detroit Pistonse rezultatom 102:89, a ponovo na parketu nije bilo sprskog igrača Bobana Marjanović.

Izvor: B92

Petak, 29.12.2017.

08:15

Veliki preokret Baksa, Bobi bez minuta, Bjelica bez poena
Getty Images

Medžik je ovim trijumfom prekinuo niz od devet uzastupnih poraza, a do 11. pobede u sezoni predvodio ih je Elfrid Pejton sa 19 poena, osam skokova i isto toliko asistencija, dok je Furnije upisao 17.

Bismark Bijombo je imao dabl-dabl učinak (12 poena i 13 skokova).

Sten van Gandi ni ovoga puta nije pružio prIliku srpskom centru, a najefikasniji kod Pistonsa bio je Tobajas Heris sa 21 poenom, Andre Dramond je zabeležio dabl-dabl 17 poena uz 18 skokova.

Ekipa iz Florida imala je prednost tokom celog meča, ali su gosti uspeli da se vrate do poluvremena. Ipak, Orlando je krajem treće četvrtine napravio seriju od 18:12 i rutinski došao do pobede. Jedini od srpskih predstavnika u NBA ligi, tokom protekle noći, bio je Nemanja Bjelica, koji nije imao zapaženi učinak.

Milvoki je na svom parketu posle velikog preokreta savladao Minesotu rezultatom 102:96, a srpski košarkaš odigrao je sedam minuta za Timbervulvse bez poena.

Gosti su sredinom trće deonice imali prednost od 20 poena, ali su Baksi uspevali da smanje zaostatak i serijom od 12:0 reše meč u svoju koristi.

Najbolji u pobedničkom timu bili su Erik Bledso sa 26 poena, šest asistencija i pet ukradenih lopti i Janis Adetokunbo sa dabl-dabl učinkom (22poena i deset skokova).

Kod Minesote se istakao Tauns sa 22 poena, a pratilis u ga Vigins sa 21 i Batler 20, uz sedam asistencija i pet skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: