Pipen: Lebron je, verovatno, ispred Džordana

Skoti Pipen, legendarni NBA košarkaš, rekao je da će Lebron Džejms do kraja karijere prestići Majkla Džordana u statističkim kolonama.

Izvor: PT

Petak, 15.12.2017.

16:45

Pipen: Lebron je, verovatno, ispred Džordana
Getty Images

Takođe, on je istakao da Lebron verovatno neće stići Džordana u smislu korisnosti i toga koliko je MVP nagrada osvojio.

"Brojevi ne lažu. On (Lebron) je tu uz Džordana. Verovatno ga nikada neće stići u smislu korisnosti i MVP nagrada, ali kada vidimo poene, Lebron je tu uz Džordana. Kada pogledamo sve ostalo, asistencije, skokove... Lebron je verovatno ispred Džordana", rekao je Skoti Pipen.

Pipen je bio nezamiljiv deo Čikago Bulsa 90-tih godina kada su Bulsi osvojili čak šest titula, a u svih šest finala MVP je bio Majkl Džordan.

Skoti je kasnije igrao za Hjuston (1998/1999) i Portland od 1999. do 2003. godine, ali nijednom više nije uspeo da osvoji titulu. Poslednju sezonu odigrao je za Čikago (2003/2004).

Lebron je do sada bio četiri puta MVP lige i tri puta MVP velikih finala, dok je Džordan nagradu za najkorisnijeg igrača lige osvajao pet puta, a za MVP finala svih šest puta.

Kakvo je vaše mišljenje oko stalne polemike Majkl Džordan/Lebron Džejms?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: