Kompliment iz snova – Jokić impresionirao Garneta!

Jedan od najboljih krilnih centara NBA lige svih vremena Kevin Garnet pohvalio je Nikolu Jokića.

Izvor: AK

Petak, 15.12.2017.

10:45

Kompliment iz snova – Jokić impresionirao Garneta!
Foto: Getty images

Legenda Minesota Timbervulvsa i Boston Seltiksa je Jokića uvrstio među mlade NBA igrače koji su ga oduševili.

"Impresioniran sam Embidom. Impresioniran sam Karl-Entonijem Taunsom. Impresioniran sam Jokićem. Porzingisom. Andetokumbom. Tonom Mejkerom. Visoki igrači danas poseduju neverovatne veštine – fejdavej sa jedne noge, roling, osećam da mogu mnogo i da su univerzalniji ovih dana. To je impresivno", rekao je Garnet.

Očekivalo se da Garnet nakon košarkaške penzije zauzme neku poziciju u upravu Timbervulvsa, možda čak i postane vlasnik kluba.

"Više volim pojedince nego organizacije. Uvek ću biti uz Minesotu i igrače, ali ne uz čelnike. Nisam baš uz njih. Užasni su. Ali uz Boston sam stalno. Znate da ću biti Seltik do kraja života. Uvek ću navijati i za Bruklin. Ali osim toga ne mešam se mnogo sa čelnicima", rekao je KG.

Jokić pauzira već nekoliko nedelja zbog povrede sa skočnim zglobom, propustio je već sedam utakmica u nizu, ali se njegov povratak očekuje vrlo brzo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: