Rivers o Teodosiću: Kada vidite kako igra...

Los Anđeles Klipersi ne znaju za poraz od kada se srpski plejmejker Miloš Teodosić vratio na parket.

Izvor: SM

Četvrtak, 14.12.2017.

10:30

Rivers o Teodosiću: Kada vidite kako igra...
Getty Images

Kapiten ’Orlova’ se posle dva meseca vratio na parket i odmah doneo pobedu svojoj ekipi protiv Toronta, da bi i u pobedi nad Orlandom u protekloj noći odigrao odlično.

Klipersi su savladali ’Medžik’ rezultatom 106:95,

a Teodosić je bio u prvoj petorci i za 25 minuta na parketu postigao osam poena, uz po šest skokova i asistencija i po jednu ukradenu loptu i blokadu.

Ekipa Dika Riversa u poslednje četiri utakmice upisala je tri pobede i trenutno su deseti na Zapadu sa skorom od 11 pobeda i 14 poraza.

Srbin u NBA ligi ima 100% učinak – četiri meča u NBA lige, četiri pobede, a posle trijumfa nad Orlandom trener Rivers je otkrio šta srpskog plejmejkera izdvaja u njegovoj igri.

"Ne poznajem Miloša još uvek dobro na terenu. Znam kakva je osoba i znam ga sa snimaka. Trenirao sam ga na sedam mečeva. Međutim, nešto u njegovoj igri ga izdvaja. Kako se bliži kraj neke utakmice, on postaje agresivniji, a to mi se veoma dopada. Ipak je on bio akter mnogo velikih mečeva. Tačno je da ima 30 godina i da je početnik u NBA, ali je igrao na Svetskom prvenstvu, na Olimpijskim igrama, u Evroligi. Kada vidite kako igra imate osećaj da je igrao mnogo važnih utakmica", istakao je Rivers.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: