Bogdan video 'Kralja', Kingsi namučili Kavse

Klivlend Kavalirsi savladali su Sakramento Kingse na domaćem parketu teže nego što se očekivalo – 101:95.

Izvor:

Četvrtak, 07.12.2017.

08:13

Bogdan video 'Kralja', Kingsi namučili Kavse
Tanjug/AP Photo/Tony Dejak

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović imao je priliku da po prvi put u karijeri igra protiv Lebrona Džejmsa, ali nije bio šuterski raspoložen na svom debiju u "Quicken Loans" areni.

Proveo je u igri 17 minuta i ostvario učinak od po pet poena i asistencija, odnosno po dve uhvaćene i ukradene lopte, pogodivši svega dva šuta iz igre – (1/1 za dva, 1/7 za tri).

S druge strane, ponovo je blistao Lebron Džejms. 'Kralj' je predvodio vicešampione sveta sa 32 poena (7/10 za dva, 5/8 za tri), 11 skokova, devet asistencija, tri ukradene i dve blokade, a postigao je i vezanih pet poena u poslednjih 90 sekundi igre, kada se meč lomio. Najbolje ga je pratio Kevin Lav sa 18 poena i 13 uhvaćenih lopti, Džef Grin dodao je poen manje, a Kajl Korver 15.

U poraženom timu najbolji je bio Zek Rendolf sa 18 poena (6/17 za dva, 2/3 za tri), deset skokova, šest asistencija i tri krađe. Badi Hild upIsao je 17, Frenk Mejson 15, a Džordž Hil deset poena.

Kavsi su ovim trijumfom, trinaestim u nizu, izjednačili klupski rekord po broju uzastopnih pobeda, a sada imaju skor 18-7, dok je Sakramento pretrpeo 17 poraz pored sedam slavlja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

132 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: