Kari pauzira najmanje dve nedelje

Prva zvezda NBA šampiona Golden Stejt Voriorsa Stef Kari pauziraće najmanje dve nedelje zbog povrede skočnog zgloba.

Izvor: AK

Sreda, 06.12.2017.

11:57

Kari pauzira najmanje dve nedelje
Foto: Getty images

Kari je izvrnuo zglob u finišu meča sa Nju Orleans Pelikansima u ponedeljak uveče, analize su pokazale da nema većih oštećenja, ali će ipak morati da pazira oko 15 dana.

Njegov povratak na parket se očekuje krajem decembra, tokom kog će Voriorsi odigrati još 12 utakmica, devet kod kuće, a samo pet protiv ekipa koje imaju pozitivan učinak, pa Karijev izostanak ne bi trebalo da utiče na skor tima.

Međutim, navijači i liga će svakako dosta izgubiti ako Kari ne bude spreman za reprizu finala sa Klivlend Kavalirsima na rimokatolički Božić.

Njegovu minutažu bi trebalo da podele Šon Livingston i Pet Mekov, dok će Kevin Durent svakako dobiti još više prostora u završnici napada.

Kari ove sezone prosečno beleži 26,3 poena uz 6,6 asistencija i 5,1 skokova po meču, uz najgori procenat šuta za tri poena u NBA karijeri 38%.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: