Nastavak sapunice "Porodica Bol"– epizoda Zagreb

Nastavlja se sapunica "Porodica Bol", a ovaj put u sporednoj ulozi je i jedan ABA ligaš – zagrebačka Cedevita.

Izvor: AK

Sreda, 06.12.2017.

11:03

Nastavak sapunice
Foto: Getty images

Naime, kako prenose pojedini mediji, Lavar Bol je ponudio Cedeviti da članovi ovog kluba postanu njegovi sinovi Lianđelo i Lamelo Bol.

Lavar je pre nekoliko dana ispisao 19-godišnjeg Lianđela sa univerziteta UCAL jer ga je koledž suspendovao zbog krađe u čak tri prodavnice luksuzne robe u Šangaju, čime je ujedno okončao i dogovor da 16-godišnji Lamelo od 2019. zaigra za Bruinse.

Nekoliko nedelja ranije Lavar je i mladog Lamela povukao iz škole i odlučio da ga obrazuje kod kuće dok njegove košarkaške veštine usavršava za NBA u svom timu "Big bolers" u Amaterskoj sportskoj uniji.

Međutim, nakon povlačenja Lianđela sa koledža, odlučio je da im potraži profesionalni angažman u Evropi, gde se osim Cedevite pominje da su braća Bol ponuđena i Lietkabelisu, ali je litvanski klub navodno odbio ponudu.

"Imamo slobodno mesto u obezbeđenju. S obzirom da oni imaju iskustva na tom polju", poslao je surov odgovor Lavaru trener Lietkabelisa Arturs Stalbergs.

Osim Hrvata i Litvanaca, američki mediji spekulišu da je Lavarova ponuda stigla i do Japana.

Iako je Lavar uvek govorio da će sva trojica njegovih sinova igrati u NBA ligi, američki stručnjaci smatraju da bi Lonzu, koga su ove godine kao drugog pika izabrali Los Anđeles Lejkersi, gde i njemu otac pravi probleme bespotrebnim izjavama za medije koji jedva čekaju da se obruše na njegovog sina posle oscilacija u igri i očajnog šuta, u elitnom takmičenju mogao da se pridruži samo najmlađi brat Lamelo.

Nema sumnje, sapunica "porodica Bol" će imati još dosta nastavaka. Iskreno se nadamo da neće uništiti karijeru i živote mladih Lonza, Lianđela i Lamela koji su tek počeli, jer sigurno ne zaslužuju da ovo bude njihov vrhunac. Nadamo se da braća Bol neće proći kao neki drugi primeri sportista čiji su roditelji bukvalno gubili razum kad su postali popularni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: