Jokić: Ne vraćam se dok ne budem spreman 100%

Nikola Jokić ne žuri sa oporavkom već planira da se vrati na parket tek kad bude maksimalno spreman.

Izvor: AK

Utorak, 05.12.2017.

14:03

Jokić: Ne vraćam se dok ne budem spreman 100%
Foto: Getty images

Srbin je zbog povrede skočnog zgloba propustio dva meča Denver Nagetsa, čiji je prvi strelac (15,5), skakač (10,6) i asistent (4,6).

"Bolje je, ali neću se vratiti dok ne budem spreman. Nije fer prema saigračima i treneru jer ne mogu da pružim sto odsto", rekao je Jokić.

Jokić je u ponedeljak lagano trčkarao i skakao tokom šuterskog treninga tima, te vozio stacionarni bicikl i jačao gornji deo tela u teretani.

"Medicinski tim radi sjajno posao. Održavaju me u formi. Čekam samo da se zglob oporavi, da budem spreman. Ne želim da ispadnem iz forme, radim sve što mogu dok sam u ovom stanju, kako ne bih morao da se spreman kada se oporavim", dodao je Srbin.

Trener Nagetsa Majkl Meloun očekuje da se Jokić vrati u drugom delu turneje koju je Denver počeo u ponedeljak uveče porazom u Dalasu (122:105), a slede Nju Orleans (sreda), Orlando (petak), Indijana (nedelja), Detroit (utorak) i na kraju Boston (sreda).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: