LBJ: Bio sam fauliran; Sudija: Svašta mi je rekao

Zvezda Klivlenda Lebron Džejms objasnio je zbog čega je isključen privput u karijeri posle 1.082 utakmice.

Izvor: B92

Sreda, 29.11.2017.

10:34

LBJ: Bio sam fauliran; Sudija: Svašta mi je rekao
Getty Images

Klivlend Kavalirsi savladali su Majami Hit 108:97, a "Kralj" je izbačen iz igre tokom trećeg perioda zbog urlanja na sudiju Kejna Ficdžeralda.

“Očigledno je da sam bio fauliran. Faulirali su me od trenutka kad sam primio loptu do trenutka kad sam šutirao. Samo sam prigovorio sudiji i on me isključio. Prigovaram sudijama 15 godina, već sam bio u ovakvim situacijama, ali me nikad nisu isključili. Ne znam, valjda od mene žele napraviti skok-šutera, a ja to nisam. Ja dominiram u prodorima, a na ovaj način mi to onemogućuju. Ipak, na kraju mi smo pobedili i to je najbitnije", rekao je je jedan od najboljih košarkaša današnjice. Za razliku od evropskih sudija, Ficdžerald je objasnio zbog čega je izbacio Lebrona.

"Svašta mi je izgovorio na uvo i nisam imao izbora. Gestikulirao je prema meni odmah nakon te akcije, a i zamahnuo je prema meni“, rekao je arbitar.

Džejms je u trenutku izbacivanja iz igre imao 21 poen, 12 skokova, šest asistencija i pet ukradenih lopti protiv bivšeg tima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: