Jokić: Osećam se loše; Meloun: On nije zaslužio

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić nije želeo da komentariše odluku sudije da ga isključi sa meča protiv Los Anđeles Lejkersa.

Izvor: AK

Ponedeljak, 20.11.2017.

08:54

Jokić: Osećam se loše; Meloun: On nije zaslužio
Foto: YouTube screenshot

Jokić i trener Nagetsa Majk Meloun su poslati u svlačionicu u drugoj četvrtini meča u Stejpls centru nakon raspreve sa arbitrima.

"Želim da im se izvinim. Osećam se loše, ostavio sam saigrače same. Izvinjavam se svima u Denver Nagetsima. Ne želim da komentarišem odluku sudije", rekao je Jokić.

Melun je uleteo na teren jer arbitri nisu svirali faul nad Jokićem u reketu Lejkersa, sudija ga je isključio, a potom i Jokića koji se priključio "raspravi".

"Da budem iskren, zaslužio sam da me izbace. Ali Nikola nije uradio ništa da zasluži isključenje. To je nešto čime ćemo morati da se pozabavimo ako budemo imali vremena", rekao je Meloun.

Nagetsi su poraženi u Los Anđelesu 127:109, što im je peti poraz na sedam gostovanja ove sezone.

"Oni su igrali dobro, mi nismo, nismo dobro skakali, bili smo traljavi sa loptom u rukama. Moramo kolektivno da budemo bolji, da budemo agresivniji u svakom aspektu igre. Ne znam, verovatno ćemo biti bolji", rekao je Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: