Bjelica standardan, Bobi bez minuta

Košarkaši Minesote bili su ubledljivi na gostovanju u Dalasu i upisali treći vezani trijumf – 111:87.

Izvor: B92

Subota, 18.11.2017.

08:15

Bjelica standardan, Bobi bez minuta
AP Photo/Tony Gutierrez

Ovo je bila deseta pobeda Timbervulvsa i trenutno su treći na Zapadu sa skorom 10-5.

Meveriksi su bolje započeli meč i na odmor imali 12 poena viška. Međutim, gosti su se probudili sredinom trećeg kvartala i sjajno odigrali poslednju deonicu u kojoj su ubacili 37 poena.

U pobedi Minesote istakao se Džimi Batler sa 21 poenom, uz osam skokova i četiri asistencije, a pratili su ga Endrju Vigins sa 19, dok su Karl Entoni Tauns i Džef Tig ubacili po 15 poena.

Naš Nemanja Bjelica je za 12 minuta na parketu upisao sedam poena, uz samo jedan promašaj iz igre (2/2 ZA dva i 1/2 za tri) i zabeležio je tri asistencije. U poraženom sastavu Harison Barns je zabeležio 18 poena, a dvocifreni su bili Dirk Novicki sa 15 i Jogi Darel sa deset poena.

Detroit Pistonsi su zabeležili drugi vezani poraz pošto su u gostima poraženi od Indijane 107:100.

Ni u ovoga puta srpski košarkaš Boban Marjanović nije igrao za Pistonse , a najefikasniji u pobedi Pejsersa bio je Oladipo sa 21 poenom, uz 15 skokova i četiri asistencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: