NBA: Nikola Jokić ili 'Big white chocolate'?

Nikola Jokić važi za jednog od najtalentovanijih mladih igrača u NBA ligi.

Izvor:

Subota, 11.11.2017.

09:00

NBA: Nikola Jokić ili 'Big white chocolate'?
YTSS

Dvadesetdvogodišnji Somborac centralna je figura Denver Nagetsa, a već u prvih 12 utakmica nove sezone imao je nekoliko spektakularnih partija, pa najviše zahvaljujući njemu ekipa iz Kolorada ima skor od sedam pobeda i pet poraza.

Američki mediji, ali i njegove kolege sa parketa, najviše su oduševljene lakoćom s kojom Nikola igra, dok u prvi plan najčešće stavljaju način na koji asistira.

Kolega sa televizije ESPN upitao je pre nekoliko noći, posle novog spektakularnog pâsa našeg reprezentativca, da li je ovo 'Džoker', što je Jokin nadimak u SAD, ili 'Velika bela čokolada' – aludirajući na Džejsona Vilijamsa, nekadašnjeg lucidnog plejmejkera Sakramento Kingsa.

Upravo u njegovu čast, NBA liga napravila je video-klip dužine četiri i po minuta koji sadrži samo Jokićeva dodavanja bez gledanja, a u prvi plan su stavljena ona u stilu Arvidasa Sabonisa ili Vlada Divca – preko glave, iza leđa.

Uživajte...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: