Jokić presudio Tanderu, solidna partija Bogdana

Srpski košarkaš Nikola zabeležio je još jednu odličnu partiju u pobedi Denvera nad Oklahomom – 102:94.

Izvor: B92

Petak, 10.11.2017.

08:08

Jokić presudio Tanderu, solidna partija Bogdana
Getty Images

Centar Nagetsa je za 28 minuta na parketu upisao novi dabl-dabl postigavši 15 poena (7-16) uz 11 skokova i tri asistencije.

Somborac je odigrao loše prvo poluvreme, ubacio je samo četitri poena i brzo je zaradio dva faul, ali se u drugom delu razigrao i ubacio važne poene 52 sekunde pre kraja pošto je posle skoka u napadu pogodio za 100:92.

Iako su Tandersi imali prednost tokom većeg dela meča Denver je u finišu slomio protivnika i upisao četvrtu pobedu.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Emanuel Mudiej koji je zabeležio 21 poena, sedam skokova i pet asistencija, a pratio ga je Pol Milsap sa 17 poena, sedam skokova i pet asistencija.

Kod Oklahome se istakao Entoni sa 28 poena uz pet skokova, dok je Vestbruk meč završio sa 13 poena, sedam skokova i pet asistencija.

Denver je upisao sedmu pobedu od početka sezone u 12 mečeva, dok Oklahoma ima skor od četiri pobede i sedam poraza. Oklahomi je ovo bio četvrti uzastopni poraz. Košarkaši Sakramenta savladali su na svom parketu u dramatičnom meču Filadelfiju rezultatom 109:108, a srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović zabeležio je solidnu partiju.

Bivši igrač Partizana je za 22 i po minuta upisao devet poena (3/10), uz dve asistencije i tri skoka.

Bogdanović nije dobro započeo meč, ali je treću deonicu odigrao veoma dobro.

U dramatičnoj završnici De‘Aron Foks je 14 sekundi pre kraja doneo pobedu Kingsima, pošto je Embid na drugoj strani promašio šut za pobedu u poslednjoj sekundi.

Kingse su do pobede predvodili Zek Rendolf sa 20 i Džastin Džekson sa 19 poena.

U redovima Filadelfije Robert Kovington je ubacio 24 poena, a Džoel Embid je dodao 22.

Sakramento je upisao treću pobedu, ali je i prekinuo niz Filadelfije od pet mečeva bez poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

93 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: