Beli bez većeg učinka, Bobi dobro koristio minute

Protekle noći u NBA ligi od srpskih košarkaša igrali Nemanja Bjelica i Boban Marjanović, čiji su timovi bili polovično uspešni.

Izvor: PT

Četvrtak, 09.11.2017.

08:06

Beli bez većeg učinka, Bobi dobro koristio minute
Getty Images

Krilni centar Minesote Timbervulvs nije se naigrao protiv aktuelnog šampiona najjače lige na svetu, pošto je na terenu proveo svega 14 minuta.

Nekadašnji MVP ligaškog dela Evrolige ostvario je učinak od tri poena (1/4), jednog skoka, asistencije i ukradene lopte.

Izabranici Toma Tibodoa nisu mogli da se suprostave Golden Stejtu koji je igrao bez Kevina Durenta. Presudna je bila treća deonica, kaju su Voriorsi dobili sa ubedljivih 44:26.

U poslednjoj četvrtini Minesota nije uspela da se vrati i uhvati priključak, čime je aktuelni prvak došao do devetog trijumfa, dok su Timbervuvlsi ostali na sedam.

Najbolji kod Minesote bio je Karl-Entoni Tauns sa dabl-dabl učinkom 16 poena i 12 skokova, dok je solidan bio i Endru Vigins koji je postigao 17 poena uz šestu uhvaćenih lopti.

Kod pobedničkog sastava, Klej Tompson je imao 28 poena, Stef Kari 22 poena, osam skokova i isto toliko asistencija, dok je dobar doprinos sa klupe dao i Omri Kaspi, 13 poena i tri blokade. Detroit Pistonsi protiv Indijane Pejsersa došli su do treće pobede zaredom, a šeste na prethodnih sedam utakmica, 114:97. Ekipa Stena Van Gandija igra odlično na početku sezone, a protiv Pejsersa na terenu se našao i reprezentativac Srbije Boban Marjanović.

Bobi ne dobija mnogo minuta na početku sezone, pa tako nije bilo ni sada, s tim što je srpski igrač i za kratko vreme došao do dobrog učinka.

Marjanović je na terenu proveo nešto više od osam minuta i za to vreme uspeo je da postigne devet poena, uhvati četiri lopte i podeli jednu asistenciju.

Kao po navici, Bobi je nastavio da koristi minute, a da li će ih dobiti više ostaje nam da vidimo u narednom delu sezone. Najefikasniji kod Pistonsa bio je Tobajas Heris sa 23 poena i osam skokova, dok je Andre Dramond ostvario dabl-dabl, 14 poena, 21 skok.

Kod Pejsersa, Bojan Bogdanović je imao učinak od 12 poena i sedam skokova, a najefikasniji je bio Viktor Oladipo sa 21 poenom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: