Navijači vikali "MVP" Jokiću – "Why so serious?"

Nikola Jokić ponovo je oduševio navijače Denvera partijom karijere, pošto je ubacio 41 poen u pobedi nad Bruklin Netsima.

Izvor: B92

Sreda, 08.11.2017.

09:22

Navijači vikali
Photo by Abbie Parr/Getty Image

Nagetsi su slavili rezultatom 112:104, a Jokić je na parketu proveo 31 minut i za to vreme postigao 41 poen (16-25 iz igre, 4-9 za tri, 5-6 bacanja), što mu je rekord u najjačoj ligi sveta.

Momak iz Sombora je tako nadmašio učinak iz februara kada je Njujork Niksima ubacio poen manje, a noćas je pridodao još 12 skokova, 5 asistencija i po 2 blokade i ukradene lopte.

Domaći navijači su tokom meča glasno uzvikivali "MVP", ali Nikola i dalje ne smatra da o tome treba ozbiljno razmišljati.

"To je bilo smešno, stvarno. Ali lepo je imati navijače na svojoj strani. Oni su šesti igrač. Hvala vam svima", rekao je Jokić.

Na konstataciju novinara da su ljudi u publici bili ozbiljni, ’Džoker’ je u svom stilu rekao:

"Why so serious?". On se potom osvrnuo na svoj učinak.

"Dodavali su loptu, bio sam agresivan i nisam hteo da izgubimo. Uradio sam sve što sam mogao da ne izgubimo ponovo, nisam hteo to da dozvolim na domaćem terenu, pred našim navijačima. Za mene i ceo tim je mnogo važno da pobedimo svaku utakmicu kod kuće. Dodavaćemo loptu onome ko postiže najviše poena, ako treba, nek šutne i 50 puta".

Odlično je sarađivao sa Polom Milsapom, još jednim visokim igračem Denvera i njih dvojica su krajem druge čevrtine preuzeli odgovornost kada se Bruklin približio.

"Igrali smo pik-en-rol i to je bilo zabavno. Je l’ ste videli to? Sledeći put ću ga naterati da on meni asistira. I dalje se navikavamo jedan na drugog i mislim da ćemo tek biti dobri za nekoliko nedelja", zaključio je Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: