NBA trejd – Erik Bledso stiže kod Janisa u Milvoki

Milvoki Baksi i Finiks Sansi u procesu su finaliziranja trejda u kojem će Erik Bledso završiti u ekipi Džejsona Kida i Janisa Adetokumba.

Izvor: PT

Utorak, 07.11.2017.

16:47

NBA trejd – Erik Bledso stiže kod Janisa u Milvoki
Getty images

Put Finiksa krenuće Greg Monro i budući pik prve runde. Milvoki se ovim trejdom oslobodio velikog ugovora Monroa (17,8 miliona) koji ističe na kraju ove sezone.

Bledso je na početku sezone izrazio nezadovoljstvo i Sansi od tada traže ekipu u koju bi mogli da ga pošalju putem trejda.

Spominjali su se mnogi klubovi, ali prema Edrijanu Vojnarovskom sa ESPN, kombo bek će karijeru nastaviti u Milvokiju.

Bledso je veoma svestran plejmejker, s tim što nema "domet" van linije 6.75 i to mu je najveća mana u igri. Takođe, u karijerije imao dosta problema sa povredama.

Ipak, veoma je jak na prodoru, odličan u odbrani i Milvoki bi sa njim trebalo da dobije još više snage u ofanzivi, ali u defanzivi.

Finiks je sa druge strane dobio Monroa, koji je više puta u karijeri pokazao da može biti prvi krilni centar/centar franšize, međutim njegova odbrana je veliki znak pitanja.

Čini se da je Milvoki mnogo bolje prošao, kakva su vaša mišljenja?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: