Porzingis eksplodirao iz inata Filu Džeksonu

Kristaps Porzingis se preporodio ove sezone u dresu Njujork Niksa, a razlog za to nije samo odlazak Karmela Entonija, već i Fila Džeksona.

Izvor: AK

Ponedeljak, 06.11.2017.

21:50

Porzingis eksplodirao iz inata Filu Džeksonu
Foto: Getty images

Trofejni trener je letos pokušavao da trejduje visokog Letonca, ali na sreću Niksa niko nije želeo da "plati" cenu koju je istakao Džekson.

"Mislim da nije spreman. Ima 21 godinu. To je veliki teret za svakog igrača. Ali pokazuje da može biti konkurenta", odgovorio je Džekson u aprilu na pitanje da li Porzingis može da ponese teren tima u napadu.

U međuvremenu, Džekson je dobio otkaz, a Porzingis je na startu NBA sezone pokazao 13 puta NBA šampionu da niko nije savršen, pa ni on. Porzingis prosečno beleži 30,2 poena uz 7,8 skokova i 2,2 blokade po meču u novoj sezoni.

"Naravno da me njegova izjava motivisala. Nijedan izazov nije prevelik za mene. Uvek ga prihvatam i zbog da ću ove sezone, ako Melo ne bude tu, biti taj igrač i zbog toga sam bio 24 sata dnevno u tererani. Spremao sam se za ovo fizički, srećan sam što sam sposoban da igram na ovom nivou", rekao je Porzingis.

On je najveći deo leta proveo sa reprezentacijom Letonije s kojom je stigao do četvrtfinala Evrobasketa u Turskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: