Tibodo: Igrali smo dobro, tražim mesta za Bjelicu

Trener Minesote Timbervulvs Tom Tibodo rekao je posle pobede nad Dalas Maveriksima 112:99 da je tim odigrao dobro, te da za Nemanju Bjelicu treba naći mesta.

Izvor: B92

Nedelja, 05.11.2017.

14:31

Tibodo: Igrali smo dobro, tražim mesta za Bjelicu
Getty images

Srpski igrač je proveo 15 minuta na parketu, šutirao je dva puta i pogodio dve trojke i uz to imao četiri skoka i dve asistencije.

"Oni stalno napadaju i kada smo došli do prednosti, da smo spustili 'gard' brzo bi se vratili. Bio sam zadovoljan pobedom ali ima stvaari na kojima moramo da radimo", kaže Tibodo koji dodaje da su skokovi bili dobri i da je tim igrao nesebično.

On je pohvalio Džefa Tiga i Džimija Batlera koji su birali prave poteze, mada je Batler imao samo četiri poena. The Atletik prenosi da bi Tibodo mogao dodatno da poveća minutažu srpskom krilnom centru koji je ove godine jedan od najpouzdanijih šutera u ligi.

Trojke šutira skoro 60 odsto od početka sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: