Sramotni trener Vizardsa inscenirao udarac Jokića!

Trener Vašington Vizardsa Skot Bruks sramotno je postupio u meču protiv Denver Nagetsa pokušavši da iscenira da ga je Nikola Jokić namerno udario!

AKIzvor: B92 SAD
Podeli
Foto: YouTube screenshots
Foto: YouTube screenshots

Povezane vesti:
* Jokić: Gledao sam semafor i zakačio ga
* Jokić sa 0 na 29, Bogdanović 12 na debiju
* Tripl-dabl Simonsa, MVP Adetokumbo

Jokić je zakačio Brukse dok su se mimoilazili na parketu, Srbin je jedva i primetio da ga je dotakao, dok se Bruks zateturao kao da ga je udario bizon i odmah žalio sudijama.

Uspeo je da prevari sudije koje su svirale tehničku grešku Jokiću, a Bredli Bil ju je pretvorio u tri poena čime je prelomio duel u korist svog tima 32 sekunde pre kraja.

Bruks je posle utakmice rekao da "misli da ga Jokić nije namerno zakačio", dok je trener Nagetsa Majk Meloun istakao da je njegov kolega "ulepšao" sudar.

Osim toga, igrači Vizardsa su želeli da se obračunaju sa Jokićem, najagresivniji je bio Džon Vol, iako je Srbin prethodno ignorisao pokvaren potez Iana Mahimnija koji ga je odgurnuo sa leđa i bacio na parket dok se on spremao za skok.

"Takve stvari ne smeju da se rade. Nije bitno šta se dešava između igrača i saigrača. To ne sme da se radi treneru. Nadam se da će se izviniti Bruksu. Srećom, pobedili smo", rekao je Vol.

U svakom slučaju, Brusk je svojim potezom pokvario završnicu dobre košarkaške utakmice i umrljao ime Nikole Jokića koji je razbijao njegov tim u poslednjem periodu (13 od 29 poena).

NBA

strana 1 od 636 idi na stranu