"Došao je da igra košarku, a ne da se povredi"

Trener Los Anđeles Klipersa Dok Rivers govorio je posle pobede nad Finiks Sansima 130:88 i o povredi srpskog košarkaša Miloša Teodosića.

Izvor: B92

Nedelja, 22.10.2017.

11:19

Getty images

Teodosić se povredio u drugoj četvrtini, a zbog velikih bolova u stopalu saigrači su ga izneli sa terena.

"Samo sam video da leži, nisam video šta se desilo, samo je rekao da je stopalo. Definitivno je povreda stopala samo ne znamo šta je tačno još uvek. Na štakama je, njega nikada ne vidite da je previše radostan, ali sada mu je teško jer je došao ovde da igra košarku, a ne da se povredi. Zato se nadamo da se nije povredio ozbiljnije", rekao je Rivers.

Teodosić je meč počeo kao starter, ali je posle deset minuta na parketu morao van. Rivers dodaje da su veliki bolovi u pitanju jer u suprotnom ne bi ni napuštao igru.

"On ne pada tako, moja prva pomisao je bila da je jako loše, jer to je Miloš, on igra kroz sve i mislio sam o mnogo stvari. Moraćemo da aktiviramo Džuvana jer imamo tri veterana na mestu beka", kaže Rivers.

O pobedi Klipersa je istakao da mu se dopala igra i način na koji se lopta kreće i dodaje među igračima, ali i to što pojedini igrači poput Danila Galinarija daju svoj doprinos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: