Teo i Bogdan briljirali, Klipersi pobedili Kingse

Los Anđeles Klipersi pobedili su sa 104:87 Sakramento Kingse, a odlične partije za svoje timove odigrali su Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović.

Izvor: PT

Petak, 13.10.2017.

08:10

Teo i Bogdan briljirali, Klipersi pobedili Kingse
Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Do poslednje deonice gledali smo neizvesnu utakmicu, a onda su Klipersi dodali gas i i na kraju ubedljivo slavili u predsezonskom meču.

Miloš Teodosić na parketu je proveo 23 minuta i za to vreme je postigao osam poena uz šest asistencija, dva skoka i dve ukradene lopte.

Teo nije mnogo forsirao u napadu, pošto je iz igre šutirao 3/5, a trebalo bi napomenuti da je od ovih šest uspešnih dodavanja nekoliko bilo u njegovom stilu. Takođe, Milošev +/- bio je plus 13.

Sa druge strane, Bogdan Bogdanović na terenu je igrao 18 minuta, a učinak mu je bio veoma dobar – 13 poena i jedan skok uz šut iz igre 5/9, trojke 3/4. Isto kao i kod Tea, dok je Bogdan bio na parketu Kingsi su bili pet poena u plusu, odnosno +/- mu je bio plus 5. Reprezentativac Srbije je umalo bio najefikasniji u redovima Kingsa pošto je samo Zek Rendolf ubacio više poena od njeaga – 14.

Inače Bogdanović je morao da izađe sa terena zbog povrede zgloba, ali za sada nije poznato koliko je ona ozbiljna.

Kada je reč o ostalim strelcima u sastavu Klipersa, Diandre Džordan meč je završio sa 13 poena i 14 skokova, Blejk Grifin je bio najzapaženiji sa 18 poena, dok je Vesli Džonson ubacio 16.

Kod Sakramento, pored Bogdanovića i Rendolfa, odlično su odigrali Badi Hild (12p, 3sk, 3as), Frenk Mejson (13p, 4as) i Vili Koli Stajn (10po, 7sk).

Pored ovog meča, odigran je još jedan u kojem su Dalas Meveriksi pobedili Atlanta Hokse sa 108:94. Klavel je bio najefikasniji sa 19 poena u redovima Mavsa, dok je Hokse predvodio Kent Bejzmor sa 20 poena, šest skokova i pet asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: