"Teo me uvek pobeđivao, ošišaću ga, obećavam"

Krilo Los Anđeles Klipersa Danilo Galinari kaže da dugo poznaje Miloša Teodosića, ali da je svaki put od njega gubio, prenosi podkast Spiker.

Izvor: MLJ

Četvrtak, 12.10.2017.

19:35

Getty images

Italijan je prošle sezone je igrao sa Nikolom Jokićem u Denveru, a ove mu se put ukrstio sa Teom u Los Anđelesu.

"Način na koji on vidi teren je prililčno neverovatan. Igrao sam protiv njega još od kada smo bili petnaestogodišnjaci, pa se poznajemo dugo vremena. Nažalost, gubio sam svaku utakmicu u kojoj sam igrao protiv Tea i nadam se da ćemo zajedno da pobeđujemo. On je sjajan momak i igrač i mislim da neće imati problema da se prilagodi NBA", rekao je Galinari.

Na pitanje da li je Teodosiću ukazano kako njegov stil frizure ne prolazi isto u Evropi u odnosu na Sjedinjene Države, Galinari kaže da jeste.

"Pokušavali smo, ali on voli taj stil. Pokušavamo, ali polako će to menjati, obećavam", kaže Galinari. On je istakao da plejmejkeri sa Džordanom i Grifinom najviše pričaju o timu i da je Teo uz Beverlija jedan od lidera ekipe i ponovio da mu je drago što su sada na istoj strani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: