Bobi odličan, Zagorac solidan, Bogdan bez minuta

Srpski košarkaši Boban Marjanović i Rade Zagorac imali su dobar učinak prethodne noći u NBA, dok Bogdan Bogdanović nije ulazio u igru.

Izvor: PT

Utorak, 10.10.2017.

08:35

Bobi odličan, Zagorac solidan, Bogdan bez minuta
Getty images

Centar Detroit Pistonsa je u pobedi nad Indijanom 107:97 bio starter i za 20 minuta na terenu postigao 14 poena i uhvatio pet lopti.

Andre Dramond se nije "skidao" za ovaj meč, što je reprezentativac Srbije uspeo da iskoristi. Marjanović je iz igre šutirao 6/8, dok je sa linije za slobodna bacanja imao učinak 2/3.

Pored Bobija, u Detroitu su solidno odigrali i Iš Smit (14p,9as), Redži Bulok (13p), Redži Džekson (14p,6as), Henri Elenson (11p,5sk).

U poraženom sastavu Al Džeferson je postigao 12 poena, dok je Kori Džozef ubacio 10 uz tri asistencije i dva skoka. Rade Zagorac takođe je iskoristio odlično svoje minuta. Nije ih imao puno (osam), ali je za to vreme uspeo da bude agresivan i da pogodi 3/4 šuta. Bivši igrač Mega Bemaksa meč je završio sa šest poena, tri skoka i jednom ukradenom lopom.

Memfis je poražen od Atlante sa 100:88, a najefikasniji bio je Denis Šruder sa učinkom – 21 poen, pet skokova, četiri asistencije.

Kada je reč o Bogdanu Bogdanoviću, njegovi Sakramento Kingsi su poraženi od Portlanda sa 97:83, a trener Dejv Jeger odlučio je da u ovom meču reprezentativcu Srbije da odmor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: