"Teodosić bi mogao da potpiše ugovor vredan 75m$"

Agent Miloša Teodosića Nik Lotsos pričao je za "NBA Greece" o svom klijentu i letu iza nas koje je po svemu viđenom bilo istorijsko za Srbina.

Izvor: PT

Sreda, 04.10.2017.

17:39

EPA/MIKE NELSON

Teodosić je u julu dogovorio saradnju sa Klipersima, međutim pre toga je mogao da završi u Čikagu.

Srpski plejmejker krenuo je veoma dobro u dresu u Los Anđeles Klipersa, a prema Lotsos ovog leta sve je bilo dogovoreno sa Čikago Bulsima.

"U Trevizu sam se prvim čovekom među skautima Ivicom Dukanom koji je sovjevremeno odveo Tonija Kukoča u Čikago. Njegovo mišljenje se veoma poštuje u orzanizaciji Bulsa. Pričali smo i on mi je rekao da je Miloš najbolji mogući igrač kojeg bi mogli da dobiju. Posle nekoliko dana me je pozvao generalni menadžer Gar Forman", rekao je Lotsos za "NBA Greece" a potom i dodao.

"Imali smo dogovor za trogodišnji ugovor vredan 30 miliona dolara, sličan kao što Bogdanović ima u Sakramentu. Takođe, želeo sam da Miloš svako leto može da izađe iz ugovora jer mislim da može da ostvari "Ol-star" ugovor. Bili smo spremni na potpis, a i Forman je želeo da dovede Teodosića jer u Čikagu ima mnogo Srba", rekao je dodao je Lotsos.

Teodosić je potpisao dvogodišnji ugovor sa Los Anđeles Klipersima, s tim što će naredne godine moći da izađe iz ugovora ukoliko bude želeo.

Oko dogovora sa Čikagom nije bilo ništa jer su Bulsi trejdovali Džimija Batlera.

"Znao sam da do dogovora ništa neće biti kada su trejdovali Batlera. Dva dana kasnije zvao me je Formar i rekao mi da ne žele ovakvoj ekipi koja kreće ispočetka, da dodaju 30-godišnjaka koji nema iskustvo u NBA", kazao je Lotsos.

Lotsos smatra da je ugovor sa Klipersima odličan jer bi Teo narednog leta mogao da potpiše veliki ugovor.

"Teodosić bi narednog leta mogao čak da potpiše ugovor vredan od 75 miliona dolara", rekao je Lotsos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: