ANKETA: Ko će biti najbolji Srbin u NBA?

Predstojeća NBA sezona biće jedna od najzanimljivih u poslednjih desetak godina i kristalno je jasno da za srpske navijače neće biti mnogo sna.

Izvor: B92

Sreda, 04.10.2017.

11:49

ANKETA: Ko će biti najbolji Srbin u NBA?
Photo by Doug Pensinger/Getty Images

Osim neverovatnog "prelaznog roka" u kojem su brojne zvezde promenile klubove, garancija za to jeste što ćemo imati i za koga od naših da navijamo.

Ove sezone imaćemo čak šestoricu predstavnika u najjačoj ligi sveta – trojica imaju već dvogodišnje iskustvo igranja u NBA, dok će trojica biti "rukiji".

Bogdan Bogdanović potpisao je trogodišnji ugovor sa Sakramento Kingsima, Miloš Teodosić se obavezao na saradnju sa Los Anđeles Klipersima, dok je Rade Zagorac stigao u Memfis. Ako se "prema jutru dan poznaje", prva dvojica bi mogla da uđu u uži izbor za rukija godine.

Već smo ih videli na delu – Teo je oduševio asistencijama, Bogdan ostavio snažan utisak na saigrače, pa će obojica vremenom sigurno predstavljati značajan faktor na NBA parketima.

Nikola Jokić je već u prvoj predsezonskoj utakmici pokazao klasu i nastavio gde je stao prošle sezone, a svi znamo koliko mogu Nemanja Bjelica i Boban Marjanović kada ih zaobiđu povrede i dobiju dovoljno minuta.

Izvesno je da nas čeka fantastična sezona, a vi nam recite ko će od srpskih igrača imati najbolju godinu u NBA ligi?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

94 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: