Najluđe NBA leto u istoriji – Melo, Kajri, Pol....

Dani za medije su prošli, NBA ekipe predstavile su nove timove, krenuli su trening kampovi i sve je spremno za novu sezonu najjače košarkaške lige na svetu.

Izvor: PT

Subota, 30.09.2017.

09:00

Najluđe NBA leto u istoriji – Melo, Kajri, Pol....
Getty Images/EPA

Ono što je prethodilo svemu ovome je najluđe košarkaško leto u istoriji Sjedinjenih Američkih Država i to zbog više stvari.

Mi ćemo se prevashodno baviti trejdovima, odnosno zamenama igrača i pikova, jer smo kao nikada do sada videli pregršt jakih trejdova u kojima su dugogodišnji “Ol-star“ igrači bili menjani.

Tu je i NBA draft koji je održan 22. juna i koji je privukao mnogo pažnje zbog jedne od najjačih klasa u poslednjih nekoliko godina.

Za nas Srbe bilo je dosta turbulentno jer smo iščekivali potpise Miloša Teodosića i Bogdana Bogdanovića, koji su na kraju dogovorili saradnju sa Los Anđeles Klipersima, odnosno Sakramento Kingsima.

Ipak, ono što je najviše obeležilo jesu trejdovi i njima ćemo posvetiti pažnju u narednom delu teksta. Rangiraćemo pet najjačih i objasnićemo vam kojom logikom ćemo se voditi.

Više pročitajte u našoj temi – Najluđe NBA leto u istoriji – Pol, Kris, Kajri, Melo, Džimi!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: