Bogdanović impresionirao Vinsa Kartera

Vins Karter, igrač Sakramento Kingsa i legenda NBA lige, rekao je posle treninga tima da je impresioniran Bogdanom Bogdanovićem.

Izvor: PT

Sreda, 27.09.2017.

08:41

Bogdanović impresionirao Vinsa Kartera
Getty Images

Karter, koji je osam puta učestvovao na "Ol-staru", kazao je i da Bogdan stalno postavlja pitanja i da svakog dana želi da bude bolji.

 

 

"On je poenter (Bogdan). Igrao je već profesionalno u Evropi, ali u NBA je malo drugačije. Bogdan je jedan od onih momaka koji stalno postavlja pitanja, želi da bude bolji i on je deo ovog mladog nukleusa", rekao je Vins Karter novinarima.

Pobednik zakucavanja na "Ol-staru" 2000. godine rekao je još za Bogdanovića da je impresioniran i jedva čeka da vidi kako će ovaj tim rasti.

"Impresioniran sam kakav je i šta sve može. Trenutno se radi na tome da se svi uklope, Bogdan je jedan od tih mladih igrača i jedva čekam da vidim kako će ovaj tim rasti", dodao je Karter.

Karter ima 40 godina, ali uprkos godinama i dalje uspeva da doprinosi na terenu i sa Sakramento Kingsima potpisao je jednogodišnji ugovor vredan osam miliona evra.

 

 

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: