Da li je dobro igrati tokom leta?; BB: Zavisi...

Reprezentatitvac Hrvatske Bojan Bogdanović od ove sezone nosiće dres Indijane Pejsersa sa kojima je potpisao dvogodišnji ugovor vredan 21 milion dolara.

Izvor: PT

Utorak, 26.09.2017.

17:10

Da li je dobro igrati tokom leta?; BB: Zavisi...
Foto: fiba.com

Na "Danu za medije" Pejsersa Bogdanović je pričao o letu koje je iza njega, novoj ulozi u timu i šta mu je cilj ove sezone.

Na pitanje novinara da li igranje tokom leta za nacionalni tim pomaže igraču da spremnije dočeka sezonu, Bogdanović je rekao da sve zavisi.

"Znate, zavisi. Nekada je dobro igrati i biti zauzet tokom leta, a nekada je isto dobro odmorite svoje telo i um. Sada sam u dobroj formi, ponosan sam što sam reprezentovao svoju državu", rekao je Bogdanović, a potom i dodao.

"Imao sam posle Evropskog prvenstva dve nedelje odmora, tako da se dobro osećam", dodao je hrvatski košarkaš.

Što se tiče svoje uloge u timu, Bogdanović je kazao da očekuje da bude starter ili šesti čovek, kao i u prethodne tri godine.

"Bio sam starter ili šesti čovek u sve tri sezone u NBA. Tako da se nadam da ću imati sličnu ulogu ovde", kazao je Bogdanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: