Ludnica nije gotova – Vejd opet kod Džejmsa?

Bura koja je nastala trejdom Bostona i Klivlenda nije se pošteno ni smirila, a pojavile su se nove bombastične informacije.

Izvor: B92

Sreda, 23.08.2017.

08:44

Ludnica nije gotova – Vejd opet kod Džejmsa?
Photo by Chris Trotman/Getty Images

Seltiksi i Kavalirsi, najveći rivali za titulu na Istoku, u velikom trejdu razmenili su velike zvezde – Kajri Irving obukao je zeleni dres, dok su u redove aktuelnog vicešampiona prešli Ajzea Tomas, Dže Krauder i Ante Žižić, uz pika Bruklin Netsa na draftu 2018. godine.

Međutim, samo što je odjeknula ova vest, pojavila se jedna u kojoj je ponovo jedan od glavnih likova 'Kralj' Džejms.

Prema pisanju lokalnih medija, Dvejn Vejd, koji trenutno nastupa za Čikago, verovatno će preći u ekipu Tajrona Lua, a Lebron je ubeđen da će ponovo sarađivati sa nekadašnjim saigračem.

Vejd i Džejms su četiri godine igrali zajedno u Majamiju i sada postoji opcija da budu u istom timu. To se verovatno neće dogoditi u predsezoni, već izvori u NBA ligi očekuju da Vejd prekine ugovor sa Bulsima, odrekne se zarade i postane slobodan agent.

"Onda bi, u nekom trenutku sezone, potpisao za Kavse", navodi sajt "cleveland.com".

Obojica su do sada tri puta osvajala NBA prsten, ali je jedan od najboljih igrača svih vremena to činio u dva navrata sa Hitom, da bi 2016. godine vratio titulu u Klivlend.
Uz Krisa Boša, a potom i Reja Alena, činili su jednu od najjačih postava 21. veka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: