Teodosić – mađioničar i novi šou Klipersa

Poznati američki portal "Basketball breakdown" vidi Miloša Teodosića kao mađioničara koji je sleteo u Los Anđeles.

PTIzvor: B92
Podeli
Getty images
Getty images

I, ništa ni ne greše, pošto je srpski plejmejker navikao navijače u Evropi na lucidna dodavanja i upravo se to isto očekuje da radi u NBA.

Samo, sada će imati još veću pomoć, pošto će Džejmsa Ogastina zameniti Diandre Džordan, odnosno Andreja Voronceviča, Blejk Grifin.

Saradnja sa ovom dvojicom igrača očekuje se da bude ubitačna i da Los Anđeles zadrži nadimak "Lob city", uprkos odlasku Krisa Pola u Hjuston Roketse.

"BB breakdown" navodi da je Teodosić godinama unazad najbolji igrač koji nije igrao u NBA i sada ima priliku da u Klipesima dokaže da pripada najjačoj ligi na svetu.

Njegova najveća snaga je igra iz "pik en rola", gde je najopasniji i upravo se očekuje Klipersi "do sutra" vrte pik i da tako lome protivnike. Kada je u pitanju odbrana, očekuje se da Beverli "pokrpi" ono što Miloš ne stigne.

Veliki znak pitanja je i ritam mečeva u NBA ligi, ali kada se prošla godina u Evropi uporedi sa onom iz NBA, broj utakmica je gotovo isti, ne računajući plej-of.

NBA sezona startuje 17. oktobra, a debi Miloša Teodosića u NBA zakazan je za 20. oktobar, kada će se Klipersi u četiri sata i 30 minuta iza ponoći sastati sa Lejkersima.

strana 1 od 24 idi na stranu