Saigrač Teodosića uhapšen u Majamiju

Vili Rid koji je ovog leta potpisao za Los Anđeles Kliperse, uhapšen je u Majamiju pošto je optužen za nasilje u porodici.

Izvor: B92

Nedelja, 06.08.2017.

15:50

Saigrač Teodosića uhapšen u Majamiju
Getty Images

Centar koji je prošle sezone igrao odlično sa klupe za Majami, potpisao je ugovor vredan malo preko milion dolara sa Klipersima.

Rid je prošle sezone igrao 14 minuta prosečno i za to vreme je beležio oko pet poena i isto toliko skokova.

Od njega se očekuje da još više napreduje u Los Anđelesu, s obzirom da će sarađivati sa možda i najboljim asitentom na svetu – Milošem Teodosićem, koji je takođe ovog leta potpisao ugovor sa Klipersima.

Vili je prošle sezone u par navrata pokazao da može dosta, a posebno se pamte "monstruozne" partije iz februrara, kada je protiv Finiks Sansa imao učinak od 22 poena i 18 skokova, kao i ona protiv Lejkersa kada je meč završio sa 22 poena i 12 skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: