Marberi: Ne umeju da hodaju, a plaćeniji od Rouza

Stefon Marberi dao je zanimljivo viđenje na ugovor Derika Rouza, koji je se sa Klivlendom dogovorio jednogodišnju saradnju vrednu 2,1 milion dolara.

Izvor: PT

Petak, 28.07.2017.

20:31

Marberi: Ne umeju da hodaju, a plaćeniji od Rouza
Getty Images

"To je zločin", rekao je Marberi na ugovor Rouza, a potom i dodao.

"Zločin je, jer imate igrače koji ne znaju da "žvaću žvaku" i da hodaju koji zarađaju više od njega", kazao je bivši NBA igrač.

Rouz je prethodne sezone zarađivao oko 22 miliona dolara, ali mu je ugovor istekao, pa je pristao na 90 odsto manja primanja zbog mogućnosti da se bori za NBA prsten.

Marberi je u NBA ligi igrao za Minesotu, Nju Džerzi, Finiks, dok je je najveći trag ostavio u Njujork Niksima. Kratku epizodu imaju je u Bostonu, dok je u Kini postao legenda.

Šest godina je nosio dres Peking Daksa sa kojima je ostvarivao sjajne rezultate, a u glavnom gradu Kine su mu podigli i spomenik.

40-godišnji Amerikinac naredne godine igraće u Peking Flaj Dragonsima i to će mu biti poslednja sezona u karijeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: