Rondo dogovorio saradnju sa Pelikanima!

Režon Rondo potpisaće jednogodišnji ugovor sa Nju Orleans Pelikansima, javljaju američki mediji.

Izvor: PT

Subota, 15.07.2017.

18:12

Rondo dogovorio saradnju sa Pelikanima!
Getty images

Rondo je prezdone sezone nastupao za Čikago, gde je imao veoma turbulentnu sezonu.

Krenuo je veoma lošte, u jednom trenutku je bio van tima, razgovaralo se i o mogućem trejdu, a onda je u plej-ofu zablistao.

Bio je to onaj stari Rondo, koji je pored Vejda i Batlera vukao ekipu i zbog kojeg su Bulsi umalo napravili iznenađenje i izbacili Boston Seltikse.

Ipak, na zadesila ga je povreda posle drugog meča, kada je Čikago vodio sa 2:0 i do kraja serije nije mogao više da pomogne ekipi koja je izgubila četiri meča zaredom.

Sada Ronda očekuje novo poglavlje, očekuje se da će biti drugi plej sa dobrom minutažom, pošto su Pelikani ovog leta produžili saranju sa Džruom Holidejem kojem su dali oko 130 miliona dolara.

Rondo će tako ponovo sarađivati sa Demarkusom Kazinsom sa kojim je zajedno igrao u Sakramento Kingsima. Visina primanja za tu jednu godinu još nisu poznata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: