"Jokić i Milsap – najnesebičnija centarska linija"

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun smatra da sa Nikolom Jokićem i Polom Milsapom ima najnesebičniju centarsku liniju u NBA.

Izvor: AK

Subota, 15.07.2017.

09:43

Foto: EPA/PAUL BUCK

Milsap je nedavno potpisao sa "grumenjem" trogodišnji ugovor vredan 90 miliona dolara.

Povremen Ol-star se smatra za jednog od najboljih krilnih centara u ligi, od koga se očekuje da oslobodi prostor u reketu za Nikolu Jokića oko koga Nagetsi grade tim za budućnost.

"Uzbuđen sam zbog ovog izazova. Ne bežimo od toga. Milsap će nam mnogo pomoći. Mislim da su Nikola i Pol najtalentovanija, najnesebičnija "najplejmejkerskija" centarska linija u NBA", rekao je Meloun. Jokić je u prve dve sezone u NBA posebnu pažnju privukao svojim fantastičnim pregledom igre, iako centar u timu koji ne igra plej-of prosečno beleži skoro pet asistencija po meču.

S druge strane, Milsap u NBA karijeri ima prosek od skoro četiri proigravanja po utakmici, a u Denver dolazi iz Atlanta Hoksa gde je igrao u sistemu koji je od centara zahtevao dodavanje lopte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: