Koldvel-Poup u LAL za 18M$, čeka se još Rondo

Bek Kentevijus Koldvel-Poup potpisao je na godinu dana za Los Anđeles Lejkerse za 18 miliona dolara.

Izvor: AK

Sreda, 12.07.2017.

09:34

Koldvel-Poup u LAL za 18M$, čeka se još Rondo

Očekuje se da Koldvel-Poup ima značajnu ulogu u timu "jezeraša", a ugovor na godinu dana će mu omogućiti da već sledećeg leta opet izađe na tržište kada će "seleri kep" dodatno porasti i doneti znato veće mogućnosti šuterima.

Koldvel-Poup ima 23 godine, imao je opciju da ostane u Detroit Pistonsima i naredne sezone za 4,9 miliona dolara, ali je odustao od toga.

Ugovorom sa Lejkersima je postao jedan od desetorice najplaćenijih šutera u ligi, a sledećeg leta će moći da računa na 21,6 miliona dolara u Lejkersima.

Osmi pik sa drafta 2013. je prošle sezone prosečno beležio 13,8 poena uz 3,3 skokova po meču.

Tim iz L.A sada ima još 16,5 miliona dolara u "selekri kepu" za dodatno pojačanje, a očekuje se da to bude Ražon Rondo koji je razgovarao sa klubom iz Stejpls centra u utorak.

"Jezeraši" mu nude takođe ugovor na godinu dana, a vide ga kao idealnog partnera za svog drugog pika sa drafta Lonza Bola na poziciji plejmejkera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: