"Tatin sin" ne zna ko je Teodosić

Ok, Miloš Teodosić možda jeste novo lice u NBA, ali je neverovatno da njegovi budući saigrači ne znaju ko im je došao u tim.

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.07.2017.

10:17

Foto: Starsport

Zapravo jedan ne zna, a on je Ostin Rivers, košarkaš LA Klipersa i sin trenera Doka Riversa. "Pola lige" htelo je Tea u timu, ali Ostin se jedva setio najboljeg evropskog pleja i jednog od najboljih dodavača na svetu.

Plejmejker Kris Polk je napustio ekipu iz LA, a novinari američkog TMZ-a na aerodromu su zatekli mlađeg Riversa i iskoristili priliku da ga pitaju da li će mu nedostajati Kris i kako će izgledati ekipa kada je bude predvodio Teodosić.

„Ko? Ko?“, začuđeno je pitao Ostin.

„Teodosić“, ponovio je ime novinar TMZ-a.

Ostin je odmahnuo glavom, kao da ne zna o kome se radi ili da mu je nebitno to ime, i nastavio

„Mislim da imamo dobar tim i mislim da ćemo biti još bolji. Kris je dobar igrač, ali Patrik Beverli i Sem Deker su takođe dobri i samo da složimo kockice“, rekao je Rivers bez spominjanja imena Miloša Teodosića.

Usledilo je novo pitanjeo Teodosiću i novo čuđenje.

„Ko?“

Posle pojašnjenja pamćenje mu se malo povratilo:

„O, da, da, bek-šuter... Rekli su mi za njega pre neki dan... Klub je napravio dobar posao kada je pokušao da popuni rupu koja je nastala odlaskom Krisa Pola“, rekao je između ostalog Ostin, koji igra na poziciji pleja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

99 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: