Lauriju 100M$ od Reptorsa, Korver ostaje u Kavsima

Nakon što su dali 65 miliona dolara Seržu Ibaki, Toronto Reptorsi potpisali su novi ugovor i sa Kajlom Laurijem.

Izvor: AK

Ponedeljak, 03.07.2017.

10:50

Lauriju 100M$ od Reptorsa, Korver ostaje u Kavsima
Foto: Getty images

Sjajni plejmejker je dobio trogodišnji vredan 100 miliona dolara, nakon sezone u kojoj je prosečno beležio 22,4 poena uz 7 asistencija i 4,8 skokova po meču.

Klivlend Kavalirsi su potpisali novi ugovor sa odličnim šuterom Kajlom Korverom, na tri godine za 22 miliona dolara.

Nene Ilario ostaje centar Hjuston Rokitsa za 11 miliona na sledeće tri sezone, dok je istu sumu ali na dve godine od Minesota Timbervulvsa dobio krilni centar Taž Gibson, koji stiže iz Oklahoma Siti Tandera.

Memfis Grizlisi potpisali su Bena Meklemora na identičan ugovor, dok je Džastin Holidej dobio devet milion na dve sezone od Čikago Bulsa. Novi igrač Vašington Vizardsa biće Džodi Miks, koji je dobio dvogodišnji ugovor za sedam miliona.

U međuvremenu, Tander pregovara sa Rudijem Gejom, za koga su zainteresovani i Klipersi, kojima je u igri i Danilo Galinari. Kori Džozef bi mogao biti trejdovan iz Indijane u Toronto, Voriorsi jure Nika Janga, a Lejkersi Diona Vejdersa i Radžona Ronda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: