Entoni spreman za trejd u Rokitse ili Kavalirse

Najveća zvezda Njujork Niksa Karmelo Entoni spreman je da dozvoli klubu da ga trejduje, ali samo u Hjuston Rokitse ili Klivlend Kavalirse.

Izvor: AK

Ponedeljak, 03.07.2017.

10:55

Entoni spreman za trejd u Rokitse ili Kavalirse
Foto: Getty images

Od februara se spekuliše o mogućem odlasku Entonija iz Niksa, ali doskorašnji predsednik Fil Džekson nije mogao da ga trejduje bez njegove dozvole zbog klauzule u ugovoru.

Pričalo se o odlasku Mela u Klivlend, ali Kavsi nisu želeli da se odreknu Kevina Lava, što je bila jedina opcija za Njujorčane.

Kavsi su i dalje u igri, ali sada imaju žestoku konkurenciju u Rokitsima koji su nedavno doveli Ol-star plejmejkera Krisa Pola, pa bi dolaskom Entonija imali svoju "veliku trojku" superstarova i postali konkurentni u borbi za titulu.

Entoni sa Niksima ima ugovor na još dve godine vredan garantovanih 54 miliona dolara, a u slučaju trejda dobio bi dodatnih 8,1 miliona.

Prošle sezone prosečno je beležio 22,4 poena uz 5,9 skokova i 2,9 asistencija po meču. Bio je treći pik na čuvenom draftu iz 2003. iza Darka Miličića i mogućeg novog saigrača Lebrona Džejmsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: