Klivlend želi Hosea Kalderona

Vicešampiona NBA Klivlend zainteresovan je za usluge Hosea Kalderona, koga Kavsi vide kao igrača koje će odmarati Kajrija Irvinga.

Izvor: PT

Subota, 01.07.2017.

17:46

Klivlend želi Hosea Kalderona
Getty Images

Španac je prošlu sezonu započeo u Los Anđeles Lejkersima, potom je imao kratko 'stajanje' u Golden Stejtu, da bi takmičarsku godinu završio u Atlanta Hoksima.

Iako se nalazi u već poznim godinama, Kalderona dosta cene u NBA i ne bi čudilo kada bi se Klivlend odlučio za ovakav potez.

Kalderon će ove godine napuniti 36 godina, a karijeru je započe u Vitoriji gde je sedam sezona nastupao tada za Tau Keramiku. Najbolje partije u NBA svakako je pružao u Torontu gde je igrao čak osam sezona, od 2005. do 2013. godine.

Sa rerpezentacijom Španije osvajao brojna odličja, a najviše se izdvajaju zlata sa Svetskog prvenstva u Japanu 2006. godine, kao i zlato sa Evrobasketa 2011.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: